Leer duiken bij duikvereniging Lake Diving Utrecht  
  Welkom, bezoeker! | Log in
 Menu
 Home
De vereniging
 Welkom
 Contactinformatie
 Foto-album
Duiken bij Lake Diving
 Maak een proefduik
 Lid worden
 Duikbrevet halen
 Inschaling
 Vervolgopleidingen
 Cursusplanning
 Specialisaties
 Duikuitrusting
Voor de leden
 Forum
 Activiteitenagenda
 Zaterdagduikrooster
 Trainingsrooster
 Documenten
 Club biologie
 
 Wie is er
Er zijn op dit moment 109 gasten en 0 leden online.

U bent niet ingelogd.
 
 Volg ons op Twitter
 
Lake Diving - de vereniging
Onderwatersportvereniging Lake Diving is een actieve vereniging van zo'n 80 duikers, aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB). Gezelligheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel, maar we verliezen de veiligheid en verantwoordelijkheid daarbij niet uit het oog.
Lake Diving biedt haar leden het volledige scala aan opleidingen, van beginner tot 4-sters duiker. Ook als je al bij een andere organisatie hebt gedoken ben je bij Lake Diving welkom.
Iedere maandagavond trainen we in zwembad De Kwakel in Overvecht. Naast de conditietraining worden hier de eerste stappen gezet voor de diverse duikopleidingen.


De thuisbasis van de vereniging is het clubhuis aan de Maarsseveense Plassen bij Utrecht, waar we elke zaterdag bijeen komen voor duiken, cursussen en gezelligheid. Het gebouw is voorzien van ruime kleedkamers met warme douches, een café, en een uitgestrekt duikgebied onder water. Op het zonnige terras is het de hele zomer gezellig. Naast de vaste zaterdag spreken we geregeld af voor een doordeweeks duikje in een van de plassen in de omgeving, of doen we een dagje of een weekeindje Zeeland. Een stuk of zes keer per jaar vindt er een verre duikreis plaats. Zo kon je ons het afgelopen jaar vinden in Sulawesi, Bali, Hurghada en Dahab (Egypte), de Malediven en de Filippijnen.

Kom eens kennismaken!

Copyright © door Leer duiken bij duikvereniging Lake Diving Utrecht Alle Rechten Voorbehouden.

Gepubliceerd op: 2004-05-04 (18068 maal gelezen)

[ Ga terug ]

Pagina Rendering: 0.07 Seconden

:: phpib2 phpbb2 style by phpbb2.de :: PHP-Nuke theme by www.nukemods.com ::